Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

Recommended Posts

Ciao a tutti

Ho messo ieri a fermentare la mia pale ale da malto pronto con unsafale us-05, dopo l'inoculo ho fatto un dh con 30g di Denali e 30g di hbc 522.
Oggi gorgoglia, c'è schiuma e un buonissimo odore attorno; pensavo di aspettare che scendesse la densità, tipo 7-10gg, per poi effettuare un altro dh con altri 60g diversi, in fase di travaso.
Quali le tempistiche secondo voi? Sto sbagliando qualcosa? 

Buena cerveza
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...