Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
gionboard

Temperature Mash

Recommended Posts

buongiorno a tutti, chi di voi mi puo fare un po' di scuola di mash? :80:

la mia domanda è questa... che differenze apporta al mosto un mash a 62° piuttosto che uno a 68°? cosa dovrebbe farmi decidere su che temperatura stare?

 

spero non sia una domanda del c.... :fool:

 

grazie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oppure basta leggersi il libro di bertinotti.. ;)
Insomma, sono le basi del brassare seriamente(AG).. Le trovi su qualsiasi guida a riguardo..

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...